Παραγγελίες: 210 2924489

dougias.gr

Παραγγελίες - Πληρωμές

Παραγγελίες - Πληρωμές

Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, οφείλουμε να σας παραδόσουμε την παραγγελία σας το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας,
Εξαιρέσεις: εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό σας έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής ή για λόγους ανώτερης βίας.
Πραγματοποιούμε αποστολές μόνο εντός Ελλάδος

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.
Η εταιρεία μας δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση για την αποστολή της παραγγελίας προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο.

Επιβεβαίωση παραγγελίας: Κάθε παραγγελία συνοδεύεται πάντα από e-mail επιβεβαίωσής της.

Ακύρωση παραγγελίας: Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει ακόμα εκτελεστεί ή δεν έχει παραδοθεί. Η ακύρωση πρέπει να γίνει είτε μέσω αποστολής ηλετρονικού μηνύματος (e-mail) είτε τηλεφωνικά.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

Διαθεσιμότητα προϊόντων: Επιφυλασσόμεθα να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν είναι διαθέσιμο αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την παράδοση του συγκεκριμένου είδους, αυτό αφαιρείται από την παραγγελία σας. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία εκτελείται κανονικά.

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας: Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Με Μετρητά: Σας παρέχουμε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά μόνο εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα και με βάση τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στις πληροφορίες παραλαβής που θα βρείτε εδώ.

Με αντικαταβολή: Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά.

Με Τραπεζική κατάθεση: Όλες οι λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεση θα πρέπει να μας στείλετε με e-mail στο info@dougias.gr το αποδεικτικό κατάθεσης, προκειμένου να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.
Τραπεζικοί λογαριασμοί:
Alpha Bank: GR2501402900290002320004136
Τραπεζα Πειραιως: GR2801717330006733143986968

Mε Paypal

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής.


Γραφτείτε στο Newsletter μας!

Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές και τα νέα του dougias.gr